English EN

Шоурум Liebherr

Изработихме и монтирахме мебели по дизайн, разработен за шоурум в завода за производство на хладилници Liebherr. Дизайнът е на архитектурно студио Vamos architecture & design - арх. Гюлев и арх. Симеонова.

Шоурум Liebherr Шоурум Liebherr

Целта беше да се постигне максимално реалистична към крайния потребител визия, с която да се покаже пълния потенциал на хладилниците за вграждане на Liebherr.

Всички вградени хладилни електроуреди са със схеми от производителя. Мебелите са от ламинирано ПДЧ в комбинация на универсален и дървесен декор.

С гамата си от хладилници за вграждане, Liebherr предлагат перфектно решение за създаване на хармонично и функционално кухненско пространство. За безпроблемно в дългосрочен план интегриране на охладителната техника, се спряхме на обков HAFELE.

Една отлична и стилна опция за стаята с виноохладители Liebherr е дървена стълба. Тази стълба не само ще добави елегантност и класа на интериора, но и ще осигури удобен достъп до най-високите рафтове. Дървената стълба ще добави топлина и природна естетика на помещението.

Преградните конструкции в стаята с виноохладители са съчетание на метал и стъкло, които ефирно подчертават дизайна на вградените и свободностоящи хладилници.

Комбинацията от различни видове материали и цветове са напълно хармонизирани с продуктите на Liebherr.

Almero.bg - Дигитален Маркетинг

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече