English EN

Чудесен старт на живота

Апартаментът на един млад мъж

Цялостната естетика на жилището е изчистена, стилна и светла. Започваме от кухнята, за която използвахме плоскости с покритие PerfectSense Matt - красиви и с висока степен на издръжливост и устойчивост материали. Изборът за термоплот е Feelwood с кант, който изглежда и се усеща като истинско дърво.

Чудесен старт на живота Чудесен старт на живота

Важен момент е персонализирането на пространството. Стената от МДФ с копринен финиш, върху който не остават отпечатъци, от една страна придава на пространството характер и от друга - дефинира трапезарията.

Готови за binge-watch уикенд

Не се отказвайте от бели мебели поради съображение за практичност. Висококачествените материали, които използваме, гарантирано ще посрещат и изпращат много гости дълги години напред. ТВ зоната е от МДФ с покритие PerfectSense Matt.

Готови за binge-watch уикенд Готови за binge-watch уикенд

Основният тон на спалнята се създава от неутралните и меки цветове на мебелите. Съвършеното сливане на триото ГАРДЕРОБ-НОЩНО ШКАФЧЕ-СКРИН, изработихме от ламинирано ПДЧ. Дръжките са фрезовани.

За шкафа в банята, комбинирахме влагоустойчив МДФ, боя мат и плот от иновативния материал Kerrock. За шкафа в антрето използвахме ламинирано ПДЧ с кант дръжки в контрастен цвят.

Almero.bg - Дигитален Маркетинг

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече