English EN

Уют за трима

Дизайн на Мондо България

Апартамент с модерен и изчистен дизайн за тричленно семейство. Още с влизането в антрето усещането за простор и светлина са осезаеми. Мебелите са от МДФ фурнир орех, а шкафовете - с рамкови врати с боя сатен.

Уют за трима Уют за трима

ТВ шкафът в хола е от МДФ фурнир орех и без дръжки. Част от гаранцията за дълъг живот на мебелите, които произвеждаме, е качеството на механизмите, които използваме. Винаги залагаме на най-висок клас.

Декоративна стена от вертикални детайли от фурнирован МДФ с цвят дъб обособява елегантно холното пространство. Същевременно го разделя от кухнята и антрето, без да ги затъмнява.

Акцент в кухнята е стъклената витрина с вградено LED осветление и с гръб от фурнирован МДФ орех. Модерното излъчване е постигнато чрез комбинирането на различни видове повърхности и контрастна визия.

В кухненското обзавеждане комбинирахме боядисан МДФ с покритие сатен и рамкови врати, които също са със сатенирано покритие.

Мебелите в спалнята са от фурнирован МДФ орех. Дизайнът без дръжки изважда функционалността на преден план. Осигурихме комфорт на движение, залагайки и тук на висок клас механизми.

Когато гардеробът е отделна стая, усвояването на пространството е изключително важно. Въпреки че мебелите не са на показ, компромиси не се правят. Механизмите са с плавно и леко движение, обковът е висококачествен, мебелите са от МДФ боя сатен.

Мебелите в детската стая са изчистени, в натурални тонове и това в никакъв случай не означава скучно.

Мястото за съхранение трябва да е адаптивно, особено в тийнейджърската стая. Семплата комбинация от сив МДФ със сатенирано покритие и фурнирован МДФ, в цвят натурален дъб, се вплитат елегантно в линиите на гардероба и стенната система от етажерки и чекмеджета под скосения покрив.

Баните в апартамента са две, към спалнята и детската стая. Шкафът в родителската баня е от влагоустойчив МДФ боя мат и фурнир дъб. Малкият шкаф в детската баня също е от влагоустойчив МДФ мат, но с овални форми.

Коридорът е напълно усвоен с вградени мебели от МДФ боя сатен с рамкови врати.

Almero.bg - Дигитален Маркетинг

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече