English EN

Ухае на дом

и приятни моменти

Един наистина елегантен и в същото време с уютна атмосфера апартамент. От тези, на които спокойно можеш да кажеш образцов дом. Създадохме мебели за жилището на четиричленно семейство - 3 спални, кухня, хол и антре.

Ухае на дом Ухае на дом

Кухнята е с отворен план, с остров и шкафове, които продължават към холната и трапезарна част. Материалите са комбинация от МДФ фурнир орех и МДФ гланц. С високи колони, които маркират визуално кулинарния кът и с двоен обем горен ред шкафове.

Мебелите при отворените пространства са истинско предизвикателство. Те трябва да бъдат много добре проектирани и изпълнени, за да поддържат цялостния външен вид с усещане за сплотеност. Материалите, които използвахме за мебилте са от ПДЧ гланц в комбинация с МДФ фурнир орех.

Антрето първо ни посреща след натоварения работен ден. Наличието на място за сядане е необходимост. Дизайнът на закачалките е минималистичен. Зад вратите от ПДЧ гланц се крие добре организирано пространство за съхранение.

Родителската спалня е просторна и светла. Чрез мебелите целим да запазим това усещане - с ъглов гардероб от гланцирано ПДЧ. Етажерката, две високи полици и нощните шкафчета са от ПДЧ с дървесна шарка.

Спалнята е мястото, където можете да се отпуснете. За да максимално удобство, към таблата на облицованото легло сме вградили контакти и ключове за нощното осветление.

Стаята на момчето е решена в бяло и сиво. Таблата на леглото и шкафовете с етажерка над него са от ПДЧ гланц. Леглото е тапицирано с мека и лесна за поддръжка материя.

Мебелите са без дръжки и с висококачествени механизми с плавно затваряне. За по-голямо удобство, към бюрото има елегантно вградени контакти.

Стаята e за момиче и е решена в нежни неутрални цветове. Мебелите са от гланцирано ПДЧ. Леглото и пейката за сядане са тапицирани с мека и лесна за поддръжка материя.

Мебелите са без дръжки, с висококачествени механизми. Гардеробът е завършен с етажерка.

Almero.bg - Дигитален Маркетинг

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече