English EN

Съвременни решения и красота

Индивидуалността на мебелите в бяло и тъмнокафяво е придадена благодарение на смесването на различни материали. В кухнята комбинацията се състои от бели гланцирани повърхности, иноксови електроуреди, естествен камък, LED осветление, тъмен фурнир, тапицирани столове и ненатрапчиви метални елементи. Върху някои стъклени врати на мебелите с помощта на фолио е пресъздаден фигурален мотив.

Съвременни решения и красота Съвременни решения и красота

Във всекидневната основните цветове също са бяло и тъмнокафяво, както и няколко нюанса, намиращи се помежду им в цветовата палитра. Използването на метал, стъкло, различни по цвят и вид повърхности и други елементи предпоставя оригиналността на обзавеждането.

В най-интимните пространства - спалните на членовете на семейството, са пресъздадени техните лични предпочитания. В една от детските стаи базовата цветова гама в бяло и тъмнокафяво е обогатена с нежно розово.

Спалнята и банята са части от дома за прекарване на личното време. В обзавеждането на тези помещения под внимание е взет индивидуалният вкус. Главната спалня е обзаведена в меки пастелни тонове, пренесени и в банята.

Almero.bg - Дигитален Маркетинг

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече