English EN

Без суета в офиса

Комбинацията от дърво и метал придава характер, топлина и уникалност към съвременния интериор. Бюрото е с чекмедже и метална основа по индивидуален проект.

Без суета в офиса Без суета в офиса

За обособеното място за срещи с кресла, произведохме малка маса, също комбинация от ПДЧ с дървесен декор и метал. Завършваме интериора с етажерка за документи от ПДЧ, отново изпълена по индивидуален проект.

Подходът бюрата да гледат едно към друго, е силно мотивиращ за офисната активност. Изработката им е по индивидуален проект и от избраните вече материали - метал и ПДЧ с дървесен декор материали.

Удобен шкаф за документи с дървен плот и механизми с плавно затваряне, се оглежда в интересното решение за отделяне на помещението - плъзгащи се огледални врати.

Кухненският бокс е с обособено място за хранене. С лесен достъп от офисното помещение, което добавя към работното място домашен уют. При необходимост елегантно се скрива зад огледални плъзгащи се врати.

За антрето произведохме портманто с огледало, зад което е предвидено дискретно място за закачане на дрехи на посетители и етажерка.

Almero.bg - Дигитален Маркетинг

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече