English EN

Стремеж към хармония

Хармонията е ключов елемент на страхотния дизайн. Но когато говорим за хармоничност във физическия смисъл, нашето разбиране е едно нещо да принадлежи на друго или приятна комбинация от елементи и материали, които заедно създават единство.

Стремеж към хармония Стремеж към хармония

В отворените пространства и не само, работата върху всеки детайл е от значение. От правилното боравене с материалите, като висококачественото ЛПДЧ, от което изработихме кухненските мебели, до прецизния им монтаж, който се усеща във всяка линия.

Антрето може и да е малко, но е впечатляващо добре организирано и в пълна хармония с цялостния интериор. Мебелите и тук са от ЛПДЧ, с удобни вградени дръжки. Огледалната врата е детайл, който внася допълнително светлина и усещане за простор.

Освен качеството, друго предимство на изработените от нас мебели е, че винаги пасват идеално на предназначеното им място. ТВ шкафът е от ЛПДЧ с акцент, който хармонично се приобщава към мебелите от антрето и кухнята.

За спалнята изработихме и монтирахме г-образен гардероб с ниша за нощно шкафче от ЛПДЧ. Леглото е с тапицирана табла.

Внимание към детайла не са просто думи, а факт. Рафтовете са с желаните дълбочина и височина, закачалките точно колкото и където са необходими, а контактите и LED осветлението елегантно вградени.

Almero.bg - Дигитален Маркетинг

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече