English EN

Стил, цвят и настроение

В главната спалня в дома всички цветове и форми на мебелите са умело подбрани. За завършен вид и удобство леглото и раклата са със заоблени, плавни очертания.

Стил, цвят и настроение Стил, цвят и настроение

Постигната е същинска хармония, създаваща усещане за уют. Формата на мебелите, внимателно подбраните детайли и прецизното изпълнение създават приятна атмосфера.

Типично момичешката просторна детска стая с няколко обособени функционални пространства е изпълнена с нежност. Мебелите са предимно бели, съчетани с деликатни пастелни тонове.

Част от покритието на мебелите в стилната всекидневна е естествен фурнир. Този факт допринася за домашния уют и спокойствие. Вграденото LED осветление прави обстановката още по-приятна.

Естественият фурнир преобладава и в другата голяма детска стая.

Акцентът в общото пространство, съвместяващо кухня, трапезария и хол, пада върху заобления бар с покритие от съчетан с декора на кухненските мебели естествен фурнир. Този бар с подобаващо осветление е гордостта на собствениците.

Мебелите в кухнята са достойно допълнение към интериорната среда. Повърхностите на шкафовете са съчетание от светъл гланц и топъл естествен фурнир.

За банята са избрани не по-малко елегантни мебели в тъмнокафяво.

Almero.bg - Дигитален Маркетинг

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече