English EN

Стените, от които се нуждае домашният уют

Дизайн на Виолета Тодорова, SET-UP studio

Царството на идеите! Разбира се, че е трапезарията. Там, където засищаме глада си, но и потребността си да споделяме с другите, подхранихме въображението с оригинална стена с шишове, която играе ролята на поставка за вино и книги.

Стените, от които се нуждае домашният уют Стените, от които се нуждае домашният уют

Всеки различен ъгъл носи нова гледна точка към тази своеобразна витрина, а дори и празните ѝ редове са достатъчно ефектни, за да бъдат възприети като стенна декорация с практична добавена стойност. Тъкмо в това е предимството на преградните стени, създадени по поръчка – те не просто оформят пространството, но могат да бъдат и мебели. Такива, които определят интериора като неповторим.

Отвореният план на всекидневната позволява бърз и безпрепятствен достъп до кухнята, която се слива с естествената светлина благодарение на бялата боя мат и добавя стил към общото пространство със своите рамкови врати и перлената боя при горния ред шкафове.

Създадени в различни размери и подредени така, че да улавят отделни състояния и моменти от деня, кръглите огледала над холната гарнитура успяват да отразят и вграденото осветление, разпръсквайки го към стилния черно-бял интериор с цветни акценти и медни отблясъци. В медно и бронзе са и някои от самите огледала, което ги вписва още по-успешно в луксозния интериор.

Шкафът за обувки, който следва продължението на коридора, се превръща и в практична полица, върху която могат да бъдат поставени декоративни елементи или пък ключове. Над всичко това остава достатъчно място за изкуство в рамки, разположени под светлините на вграденото осветление.

Ламперия от перлено ПДЧ в комбинация с ПДЧ с дървесен декор се слива с гардеробите и интериорните врати, вградени в преградните стени. Усещането е за повече простор и изчистени линии, които позволяват на погледа да си почине пълноценно преди сън и да посрещне новия ден, наслаждавайки се на естествената светлина сутрин.

Контрастът между нежните тонове в шарките на плочките и тъмния под и помощни мебели в банята допринася за стилното излъчване, а изчистеният дизайн с ефектни и практични детайли е онова, от което се нуждае всяко рестартиране под душа. Огледалото с рамка като картина сякаш казва без думи, че оглеждащото се в него отражение е истинското произведение на изкуството в това помещение.

Almero.bg - Дигитален Маркетинг

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече