English EN

Спокойствие, уют и практичност

Дизайн на Виолета Тодорова, SET-UP studio

Висококачественият обков на мебелите за кухня ни позволява да създаваме обзавеждане, в което и най-малките пространства са използваеми, а натоварването може да бъде по-високо, без да застрашава здравината им. Всички електроуреди са вградени в шкафовете за постигане на завършена визия. Лицето на тези кухненски шкафове от ПДЧ е в топъл дървесен цвят за долния ред и боя в кафяво и кремаво за горния.

Спокойствие, уют и практичност Спокойствие, уют и практичност

Практичното предназначение на мебелите е важно за успешното и функционално обзавеждане на всеки дом. Не по-малко важен е, обаче, видът на обзавеждането и естетическата наслада, която изпитваме от него. Във всекидневната на дома на нашите клиенти изработихме декоративна стена от МДФ по поръчка с оригинален дизайн в бяло, включващ кръгли ниши с различен размер.

Дървесният фладер, който се използва за покритието на мебелите, придава характерно усещане за топлина в атмосферата на дома. В случая нюансът на таблата на леглото е отлично комбиниран с текстилната му тапицерия в кафяво. Големият гардероб има отделения с различна големина и функции, както шкафове, така и чекмеджета. Покритието тук е бяла боя и дървесен фладер за нишата.

Almero.bg - Дигитален Маркетинг

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече