English EN

Светлина и симетрия

Всеки проект е различен и има своите уникални предизвикателства. За създаването на модерен и хармоничен дизайн като този, мебелите са водещ фактор в постигането на хармония, светлина и симетрия.

Светлина и симетрия Светлина и симетрия

Изработихме мебелите от MDF естествен фурнир дъб, MDF гланц и ПДЧ сив въглен. Резултатът е максимално изчистени линии и съвременни форми.

Постигнахме елегантно преливане от всекидневното пространство към кухнята чрез повтарянето на перфектно балансирани форми и материали.

Пространството в кухнята е максимално практично усвоено. За изчистената визия допринасят вратите със скрити дръжки. Всички механизми са с плавно прибиране.

Хармонията в дома е завършена, когато дори антрето и коридорите са практично организирани. Всичко си е на мястото, подредено зад врати с "пуш" механизми и фрезовани дръжки.

Симетрията и светлината влияят и променят атмосферата на всяко помещение. За изработката на мебелите в спалнята, се спряхме на MDF акрил гланц и ПДЧ дъб давос трюфел.

Мебелите в дрешника са от MDF бяла боя гланц, с фрезовани дръжки. Концепцията за модерен и симетричен дизайн напълно отговаря и на изискването за повече светлина и простор.

Almero.bg - Дигитален Маркетинг

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече