English EN

Свежи цветове и хармония

Светлина, умереност и личен стил. Идеите за обзавеждане по поръчка са повлияни от баланса в природата - както цветове и текстури, така и материали и форми. Осъществяването на проекта за изработка на мебели беше изцяло съобразено с желанията на нашия клиент. Шкафовете в кухнята са от МДФ боя бял гланц. Разположението им е рационално и съобразено с употребата. Допълнителните акценти, впоследствие внесени в интериора, са в синьо. Всички електроуреди са вградени, за да се постигне предлно изчистен дизайн.

Свежи цветове и хармония Свежи цветове и хармония

Мебелите по поръчка в трапезарията и в хола отговарят на концепцията за комбиниране на дървесни нюанси и бял цвят. Визуалната преграда между кухнята и трапезарията представлява остров от страната на кухнята и своеобразен бар от страната на всекидневната. Основният плот и страниците са изработени от ПДЧ плоскости с покритие дървесен фладер, а останалата част - от МДФ, боядисан в бяло с гланцов ефект. Трапезната маса е произведена от същите материали. С тях си послужихме и за направата на TV-шкафа, етажерките над него и по-малките елементи в обзавеждането.

Антрето е първото помещение от жилището, което влизащият вижда. Затова е важно да бъде практично организирано, но и да отговаря на духа, който носи домът. Покритието на мебелите тук също представлява съчетание на два вида покритие - ПДЧ с боя гланц и с дървесен фладер в топъл цвят. Новото са свежите ярки нюанси, в които са боядисани някои от вратичките - жълто и синьо. Дрешникът остава скрит за погледа на гостите, но е ключов фактор за постигането на ред у дома. Всички мебели, изработени по поръчка, са в бяло.

Мебелите в банята са начин за максимално практично усвояване на пространството в нея, но отговарят и на най-високите естетически критерии. Дизайнът на големия шкаф под мивката и на колоната е модерен и е изцяло съобразен както с цялостния интериор на банята, така и с малките детайли в нея. Мебелите са в бяло, а за изчистената визия допринасят фрезованите дръжки.

Almero.bg - Дигитален Маркетинг

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече