English EN

Кабинетът

Към турбо продуктивност

За мнозина, които работят от вкъщи, особено с малки деца, намирането на усамотение понякога е трудно, а когато ни хване продуктивната вълна, още по-трудно да стигнем до собственото си легло. В случай на необходимост, това семейство пожела падащо легло в кабинета си. Мебелите са от ламинирано ПДЧ.

Кабинетът Кабинетът

Момчетата вече са големи и се нуждаят от повече пространство. В тези случаи идеално решение е леглата да бъдат вдигнати и мястото под тях да се усвои от шкафове и чекмеджета. Мебелите са от ламинирано ПДЧ, а решетките на леглата - от масивна дървесина бук, боядисани в бяло.

В банята обръщаме специално внимание на вратите от масив, боядисани в сиво, които крият пералня и сушилня. Шкафът под мивката е от влагоустойчив МДФ.

Не предвиждаме комбинацията от графитено сиво и дърво да ни омръзнат някога. Ето го и резултатът, идеално компаниращ си с огледала.

Плъзгащата врата в спалнята е от масивна дървесина - топола, като е запазен необработеният й вид, зад която се "крие" дрешник.

Идеално организиран от пода до тавана. Чекмеджета и шкафове с механизми за плавно отваряне и прибиране, релси за закачалки с лесен достъп и рафтове с индивидуално осветление. Помислено е за всичко.

Холът трябва да е просторен и мебелите в него да не задушават обстановката. Особено по празниците, когато трябва да поместим елхата, елените, джуджетата и подаръците. TV шкафът е от ЛПДЧ, а стенният монтаж придава усещане за повече въздух.

Кухненските мебели са с матово покритие PerfectSense, което означава - устойчивост на драскотини, петна, влага и висока температура. Плотът и гърбът са от композитен HPL. Дръжките - елегантно "скрити".

Almero.bg - Дигитален Маркетинг

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече