English EN

Оригинални идеи в модерния дом

Дизайн на BondArt studio

Някои места не приличат на останалите. Когато изискванията на помещението са нестандартни, мебелите по поръчка са оптималното решение. Голямото общо пространство на всекидневната е със скосен таван. Изпълнихме проект за изработка на мебели, които са не само красиви, но и практични. Холната маса е с квадратна форма. Целият ѝ вътрешен обем може да бъде превърнат в място за съхранение. Три четвърти от повърхността ѝ са в бяло, а една четвърт е в сиво. Акцентите в секцията със затворени и отворени обеми са в синьо. Малкият бокс е събрал най-необходимото. Долните шкафове и рафтът са боядисани в бяло и синьо с матов ефект.

Оригинални идеи в модерния дом Оригинални идеи в модерния дом

Промяната в нивото се осъществява чрез три стъпала, които са подобаващо осветени чрез скрито осветление. Непосредствено до стъпалата е библиотеката, която има и втора функция - преграда между коридора и спалнята. Преимуществена част от плоскостите са боядисани в бяло. Впечатление правят сините елементи под формата на квадрати, изнесени по-напред.

Отвъд преградата, в същото голямо отворено пространство се намира една от спалните в жилището. Леглото е изцяло тапицирано с дамаска в неутрално светлосиво. В дъното, под най-ниската част на скосения таван монтирахме шкафове с плъзгащи се врати. Покритието им е бяла полиуретанова боя с матов ефект. Добавихме вградено осветление. На по-високото ниво има плот с повърхност, допринасяща за усещането за уют – фурнир в топъл дървесен цвят.

В друга спалня в апартамента пространството отново е извън рамките на стандартното. Мебелите са изработени от няколко материала и са с комбинирани повърхности - фурнир в светъл нюанс, матова бяла боя и тапицирана табла. Акцент представляват сложните детайли върху вертикалното огледало над спалнята, изрязани на CNC. Тези орнаменти присъстват и в другите мебелите в стаята.

Нежност, пролетно настроение и осъществяване на оригиналните идеи. Спалня с табла с деликатни релефи и етажерки, обработени с бяла боя с матов завършек. Кокетната масичка с кръгъл плот в люляково лилаво и метална основа в бяло има функцията на нощно шкафче. Етажерките, които изработихме за съседната стена са с интересен геометричен дизайн и с централен елемент в люляково лилаво. И тук силно впечатление правят формите, изрязани на CNC, придаващи допълнително очарование към плъзгащите се огледални врати на гардероба в бяло и лилаво.

Царство на натуралните цветове и естествените (или наподобяващи естествени) материали. Плотът под мивката е изработен от технически камък в цвета на млечен шоколад. Дървесният нюанс на нишата над тоалетната отлично се съчетава с плота в кафяво, а така също и със стенните и подовите плочки.

Almero.bg - Дигитален Маркетинг

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече