English EN

Нежност и люлякови акценти

Хармония и пролетна атмосфера. Мебелите в хола подчертават достойнствата на светлото помещение. Дизайнът им е модерен и пределно изчистен. Изработени са от МДФ. Покритието е бяла боя с матов ефект. TV-шкафът е със симетрична форма. Има отворени и затворени обеми. Съчетава се чудесно с холната маса със стъклена повърхност и форма на полусфера в бяло. Балансирано съчетание на неутрални и по-смели цветове.

Нежност и люлякови акценти Нежност и люлякови акценти

Кухненските мебели по поръчка позволяват оптимизация на пространството и усвояване на всяко ъгълче. Всеки елемент има своето точно място, съобразено с функционалността. Тук доминира стилът модерна класика. Мебелите са изработени от МДФ и покрити с бяла боя с матов ефект. Вратичките са таблени, а дръжките - метални.

Плотът на кухненския остров е от МДФ и стъкло, за разлика от другите плотове от технически камък. Частта на кухненския остров, която се вижда от всекидневната, е с красиви релефни елементи, внасящи допълнителен чар в помещението. Те отлично се съчетават с декоративните тухли, с които са покрити колоната и две от стените в кухнята. В този проект няма горни шкафове. Заменихме ги с рафтове от двете страни на абсорбатора.

Антрето – частта от дома, която е най-близо до външния свят. Топло посрещане в уютно бежово и вградена система за съхранение, проектирана и изпълнена за конкретното помещение, така че неголямото пространство да бъде изцяло усвоено. Спалнята също създава усещане за безкомпромисен уют. Леглото е изработено от ПДЧ. В модела са включени и своеобразни нощни шкафчета. Покритието е комбинирано - дървесен фладер за таблата и бяла боя с матов ефект за останалата част от спалнята.

Благодарение на мебелите в детската стая, тя е превърната в напълно функционално пространство. Обзавеждането е произведено от няколко основни материала, покритието също е комбинирано - боя в два цвята и фурнир. Трикрилният гардероб с плъзгащи се врати е изработен от ПДЧ с покритие фурнир и е съчетан с комод, който влиза и в ролята на шкаф за телевизор. Етажерката е от МДФ, боядисан в бяло и синьо - три от издадените по-напред елементи са в синьо. Бюрото е с ъглов дизайн. Плотът е от МДФ в бяло, а основата е метална, с фигурален дизайн.

Almero.bg - Дигитален Маркетинг

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече