English EN

Където изкуство и комфорт се срещат

Представяме ви един проект, който не просто обзавежда, а трансформира целия апартамент в изкуство и комфорт. Във всички мебели има перфектно съчетание на материали - ламинирано ПДЧ и метал, който придава съвременен вид на интериора.

Металните лайсни за финален принос

Като акцент в този проект изполвахме метални лайсни, с които фино подчертаваме визията и функционалността на мебелите, допълвайки дизайна с техните чисти и изискани линии. Леглото в спалнята е тапицирано, предоставяйки комфорт и стил.

Металните лайсни за финален принос

Мебелите в младежката спалня са с изчистен дизайн със семпли форми. Акцентът в интериора отново са металните елементи. Бюрото е комбинирано с рафтове и шкафове.

Произведохме и монтирахме мебели по поръчка за обзавеждане на целия апартамент - от кухнята и спалнята до детската стая и всекидневната. Изборът за материал е ламинирано ПДЧ - материал, който съчетава здравина и елегантност, осигурявайки дълготрайност на мебелите.

Кухнята като шедьовър на изкуството

В кухнята използваме MDF от колекцията Fenix, който е създаден да издържа на най-взискателните условия, съчетавайки ги с характерна естетическа привлекателност. Това е мястото, където вкусът и стилът се сливат в перфектна хармония.

Кухнята като шедьовър на изкуството Кухнята като шедьовър на изкуството

Мебелите могат да бъдат много повече от просто предмети - ние създаваме израз на вашия вкус и живот. Вашият дом трябва да бъде изкуство и удоволствие в едно.

Almero.bg - Дигитален Маркетинг

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече