English EN

Класическа елегантност

Посрещане, което вдъхва доверие в професионализма. Качество, което се забелязва. Безпогрешен стил, който впечатлява. Изработихме мебели по поръчка за преддверието на адвокатската кантора, където се намира рецепцията. Покритието е бяла полиуретанова боя. Плотът на рецепцията е от камък, а мраморната шарка придава благородно излъчване на обстановката. Изработихме и висок шкаф, а зад рецепцията поставихме брандирано табло с името на кантората и с вградено осветление.

Класическа елегантност Класическа елегантност

Всички радиатори в кантората са преобразени благодарение на декоративни радиаторни решетки с мотив на диагонални линии. Това решение за обзавеждането е както красиво, така и практично. То се явява своеобразно продължение на пределно изчистения стил на мебелите. Създадохме и шкафове за съхранение с отворени и затворени обеми.

Мебелите в заседателната зала на кантората също са изработени по поръчка. Плотът на масата е с по-голяма от стандартната дебелина. Покритието е фурнир в светъл и топъл дървесен уют, който внася усещане за уют в това пространство. В средата е предвидено място за всички кабели, които са на една ръка разстояние и в същото време са скрити от погледа. Обособихме шкафове, подходящи за съхранение на документи и предоставящи бърз и лесен достъп до архивите.

Almero.bg - Дигитален Маркетинг

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече