English EN

Индивидуализъм и модерен стил

Малка кухня, предлагаща големи възможности на всеки изкушен от кулинарията. Два реда кухненски шкафове, отворени и затворени обеми, чекмеджета, колона, остров, вградено осветление. Всички мебели по поръчка в тази кухня са изработени от ПДЧ плоскости с покритие бял гланц. Линията на долните шкафове е съобразена с наличието на остров в кухнята и с нуждата спокойно да се достига до фурната.

Индивидуализъм и модерен стил Индивидуализъм и модерен стил

Обзавеждането по поръчка е в модерен стил. Всички електроуреди са вградени, с изключение на свободностоящия хладилник, който се е превърнал в емблема на епоха, приключила преди няколко десетилетия. Неутралният и нежен бял цвят на кухненските шкафове позволява на уреда в ярък син нюанс да се открои.

Решаването на функционалните предизвикателства пред мебелите означава те успешно да влизат в поне няколко роли - тяхно предимство, което е изключително ценно, особено в по-малките жилища. Както в кухнята, така и в зоната на хола мебелите са изработени от ПДЧ и са с бяло гланцово покритие. При нужда шкафът под телевизора може да се използва и като допълнителна повърхност, и като бюро, и като мебел за съхранение на вещи. Необичайното в случая е, че има гръб от същия материал, както и висок рафт.

Almero.bg - Дигитален Маркетинг

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече