English EN

Естествена красота

Дизайн на KOTA Studio

Баланс на топло и студено, на естествени повърхности, допринасящи за домашния уют, и на съвременни технологии, чрез които е изпълнен модерният дизайн на мебелите. Изобилието от светлина в тази всекидневна е допълнено от мебелите по поръчка. Масата е комбинация от метална основа и дървен плот, който подхожда по цвят както на дървените крака на столовете, така и на радиаторната решетка до прозореца, а и на паркета. Шкафовете и рафтовете около телевизора са с няколко вида покритие - преобладава естественият фурнир, допълнен от бели гланцови повърхности и сив мат.

Естествена красота Естествена красота

Модерна кухня, която е мечтата на всеки вдъхновен кулинар. Кухня, в която се срещат денят и нощта. Преплитане на черно и бяло. Предимство на изработката на кухненските мебели по поръчка е възможността всяко малко кътче да бъде усвоено. Г-образно разположените шкафове са с височина до тавана. Покритието им е бяла боя с гланцов ефект. Плотовете са от технически камък. Всички електроуреди са вградени. Добавихме и скрито осветление, осигуряващо още светлина, необходима и за най-прецизните операции.

Огън и лед – топлината на дървото и бялата чистота на гланцовите повърхности на мебелите по поръчка. Осъществихме проект за обзавеждане на детска стая, изпълнена с хармония и усещане за сигурност. Леглото е изцяло тапицирано с дамаска в неутрално сиво, а шкафовете, рафтовете, комодът, ламперията и бюрото са в бяло и фурнир в топъл дървесен цвят, съобразен с цвета на паркета.

Мебелите в коридора представляват оригинално решение и в голяма степен наподобяват популярните в последните години вертикални градини. Съчетание на различни пана – с боя в сив нюанс, със светъл фурнир и с мъх – зелено растение, зареждащо с енергия, без да е твърде взискателно към грижите в помещението без прозорец. Мотивът с вертикални линии, създаващи илюзия за решетка, е използван и за портмантото.

Спалнята – място за спокойствие, комфорт и уют, в което естествената красота на материалите е водеща. Неутралното сиво и черното са в съзвучие с топлите дървесни нюанси, заложени в леглото, нощните шкафчета и радиаторната решетка. Таблата зад леглото е изцяло тапицирана с черен текстил.

Монохромна баня, в която контрастите са на власт. Черните метални елементи и санитария изпъкват на белия фон. Рафтовете в нишата над тоалетната и шкафът са боядисани в бяло. Големият шкаф под мивката предоставя достатъчно пространство за всичко необходимо в банята. Дръжките на вратичките и чекмеджетата са фрезовани.

Almero.bg - Дигитален Маркетинг

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече