English EN

Елегантният фон за домашен коледен уют

Дизайн на Тихомира Кирилова

В комфортното пространство на хола доминиращото усещане е за топли, споделени моменти. Постигнахме го с помощта на дъбов МДФ фурнир, който внася нужната доза уют в комбинацията със секцията от МДФ боя мат и акцентни врати и рафтове от прозрачно стъкло. Осветлението в отворените обеми елегантно подчертава обособените ниши и изложените на показ семейни съкровища.

Елегантният фон за домашен коледен уют Елегантният фон за домашен коледен уют

Трапезарията посреща с премерен баланс между грацията на сивите тонове и естествената красота на дъбовите шарки, които при кухненския остров комбинирахме с мраморната визия на техническия камък.

Плот и стенен панел от технически камък използвахме и в работното пространство на кухнята, където мебелите от МДФ боя мат са решени изцяло в бяло, за да създадат илюзията за повече пространство. Същата задача има и вграденото осветление, допълващо естествената светлина, която влиза през кухненския прозорец. Нишите от МДФ фурнир дъб позволяват прегледна подредба и бърз достъп до любими подправки и вкусове.

Комбинацията от сиви и дървесни тонове превзема още една територия на елегантния домашен уют - тази на спалнята. Тук луксозната тапицерия на леглото и задната табла се откроява стилно на фона на ламперията от дъбов МДФ фурнир и на гардероба и шкафовете от МДФ боя мат.

В гостната дървесните елементи получават един по-различен прочит чрез релефа на декоративните ребра, а тапицерията в кралско синьо, се вписва от пръв поглед тук, за да балансира между уюта на дъбовия фурнир и студеното излъчване на стените.

Декоративните ребра продължават стилния си поход и в интериора на тоалетната, където ламперията от МДФ фурнир дъб се отразява в огледалните врати на влагоустойчив шкаф от МДФ боя мат.

Almero.bg - Дигитален Маркетинг

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече