English EN

Въображение в страната на чудесата

Проект за изработка на мебели за две детски стаи, в които е вложена голяма доза фантазия. Стаята на малкото момче е в бяло и деликатно светлосиньо - съобразихме цвета на мебелите с този избор. Многобройни детайли, чието обединяване създава магическата илюзия, че леглото на детето е автомобил. Долната част на леглото е предната част на колата, в която има две седалки. Автомобилът дори има кормило, колела и фарове. Обзавеждането по поръчка е проектирано умно – предните седалки и капакът са ракли, които предоставят полезно пространство за вещи, дрехи или завивки. На отсрещната стена има рафтове, оформени като дърво с клони и облачета, плуващи по небесносинята стена.

Въображение в страната на чудесата Въображение в страната на чудесата

Друг поглед към автомобилната тема и скоростта показва, че в страната на чудесата има и гардероб в цветовете на леглото - покритието на обзавеждането е боя с матов ефект. Всяка от дръжките на вратите на четирикрилния гардероб е полукръг или заедно със съседната дръжка образува цял кръг. Вратата на стаята също е изработена по поръчка от иглолистен масив в топъл цвят, съчетан с цвета на подовата настилка и допринасящ за усещането за уют в помещението.

Другата детска стая, за която изработихме мебели по поръчка, също се намира в страната на чудесата. Тя е момичешка и е в светли, нежни цветове. Розовите акценти идват от тапетите и текстила в детската спалня. Тук има масивна иглолистна врата, внимателно съчетана с паркета. Системата за съхранение е с квадратни отворени и затворени обеми – там, където са налични вратички, те са от масив. Трите плъзгащи се врати на гардероба са с декоративна лента от същия материал. Решенията за дръжки са оригинални и красиви.

Какво е страната на чудесата без заек? Тук леглото е основният продукт на детското въображение, което не особено трудно може да го възприеме като заек - с дълги уши, сърцевиден нос и мустаци. И тук стенните рафтове са пухкави облачета. Когато изработваме детски мебели по поръчка, поставяме сигурността на първо място. Затова добавихме защитна преграда - без повече нощни падания, пък било то и в заешката дупка.

Almero.bg - Дигитален Маркетинг

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече