English EN

Всичко необходимо под един покрив

Когато целта е всичко да е максимално подредено, за да се създаде усещане за повече пространство, залагаме на класическите геометрични линии при фрезовете и дръжките на вратичките. Модерен, минималистичен стил и разпределение, което позволява прецизна организация на съхранение и готвене в кухнята. За целта и уредите са вградени, за да се откроят интериорните акценти, като ефектния кухненски гръб с облицовка от бели тухли и плоскостите с покритие от дървесен фладер.

Всичко необходимо под един покрив Всичко необходимо под един покрив

Допълнителни ниши и рафтове усвояват пространството максимално рационално. Всеки ъгъл е повод за добра организация, а защо не и за излагане на показ на оригинални кухненски и готварски принадлежности!

Кухненският ъгъл към всекидневната оформя своеобразен остров с мултифункционално предназначение: като допълнителна площ при готвене на котлоните в съседство или като бар за гостите, пристигнали в хола. Секцията в него също е с най-разнообразни функции. Обхваща цялата стена, до последния сантиметър скосяване, и служи както за скриване на всеки евентуален хаос от поглед зад белите вратички, така и за излагане на важни и стилни акценти на показ. Идеалната модерна витрина, която е побрала дори телевизора.

Ключовата дума тук – усвояване, намира своето приложение дори и под скосяването на тавана при прозорците във всекидневната. За да може и най-малката вещ да си има убежище в стила на холната секция, било то с вратичка или без. Преминаването към трапезарията пък се случва съвсем непринудено, тъй като пространството е само условно разделено с помощта на декоративни вертикални плоскости.

И тук белият фон е приютил природата, с нейните дървесни шарки в различни нюанси – по вратите и масата. Удобните столове в неутрална бежова дамаска, от които установяваме пряк зрителен контакт с телевизора в хола, са в унисон с това естествено излъчване. Уловихме тази тоналност и в мебелите на съседното помещение. С тях превърнахме детската стая в няколко полета – за игра, за почивка и за сън, разпределени на две нива.

Всяко пространство отново е оптимално рационализирано, за да побере всички детски тайни, играчки, че дори е обособило и работен кът пред прозорците. Гардеробът също е усвоен така, че да се превърне в цяла гардеробна, оптически уголемена благодарение на огледалните врати, удобното LED осветление и практичното разпределение на рафтовете.

Almero.bg - Дигитален Маркетинг

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече