English EN

Баланс и стилни решения в обзавеждането

Дизайн на Виолета Тодорова, SET-UP studio

Една стилна кухня, съобразена с изискванията на класическия стил, но и на модерното време - снабдена е с всички съвременни удобства, от които се нуждаят домакините. Електроуредите са вградени в шкафовете. Пространството е разпределено максимално рационално, така че готвещият да може да се развихри, познавайки своята кухня и усещайки сигурност в действията си. Допълнителен чар придават декоративните елементи, както и характерните фрезове по вратичките.

Баланс и стилни решения в обзавеждането Баланс и стилни решения в обзавеждането

Понякога съчетаването на няколко материала при изработката на мебелите може да направи чудеса за възприятията. TV-шкафът, който създадохме за всекидневната, е с два вида покритие - фурнир и боя. Уникалното при него е, че дръжките му са направени от кожа.

Със средствата на различните материали, подхождащи си светли цветове и текстури създадохме дизайнерски мебели за спалня. Тапицирано с текстил голямо легло с капитонирана табла с тапицерия от същия материал, продължаваща до тавана. Високи шкафове в бяло, заменили стандартните нощни шкафчета. Голяма система за съхранение на отсрещната стена, в която е предвидено специално място за телевизор.

Мебелите за баня трябва да бъдат съчетани с избраните плочки и санитария. Ако те са многоцветни и напомнят пачуърк с мотиви от антични и средновековни фрески, се налага и обзавеждането да е съобразено с предпочетения стил. Техническият камък, от който е изработен плотът в едната баня, имитира мрамор, а шкафът под мивката в другата баня в жилището следва изчистена линия и е лишен от декорации, за да се избегне претрупаност.

Almero.bg - Дигитален Маркетинг

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече