English EN

Проект Амая

Думата „Амая“ означава „любим“ и много точно отразява нашия копнеж да създаваме мебели, които не само отговарят, но и надхвърлят вашите очаквания. Изработваме всяка мебел от материали с най-високо качество, като MDF, масив, метал, камък и още. Винаги избираме материали, с който можем да гарантираме, че вашите мебели ще запазят здравината и красотата си дълго във времето.

Сърцето на дома

Постигаме елегантен и модерен дизайн на мебелите в кухнята като използвахме MDF акрил мат и MDF боя мат, които се съчетават безпроблемно с ПДЧ с дървесен декор. Този идеален пример демонстрира перфектния баланс между стил и функционалност.

Сърцето на дома Сърцето на дома

Всеки ден заедно

Мебелите в дневната също изработихме от MDF акрил кашмир мат и гланц, в съчетание с ПДЧ, създавайки едновременно стилна и приветлива атмосфера. Единодушни сме, че мястото е идеално за събиране със семейството и приятелите, докато се наслаждавате на качествено време заедно.

Всеки ден заедно Всеки ден заедно

Добре дошли у дома

Мебелите за коридора са изработени също от MDF акрил мат и гланц и ПДЧ. Отново от същите материали постигаме същите търсени елегантност и функционалност. Стилен преход от входа на жилището към вашия личен рай.

Добре дошли у дома Добре дошли у дома

Мебелите в спалнята са изработени от MDF акрил мат и гланц. Постигната е визия за спокойна среда, предназначена за почивка и релаксация. Всяка функционалност на мебелите допринася да се отпуснете и да се отдадете на заслужена почивка след дълъг ден.

За банята, изработихме шкафове с метална конструкция и плот от технически камък. Този стилен дизайн, съчетан с практичността на материалите, гарантира, че вашата баня ще бъде както функционална, така и визуално впечатляваща.

Almero.bg - Дигитален Маркетинг

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече