English EN

кухня

Кухнята е помещението в дома, което изисква внимателно премислена подредба на всички елементи от обзавеждането. Домакинските дейности следват логичен ход и правилното проектиране и разположение на мебелите улеснява работния процес.

Още

спалня

От спокойния сън зависи не само здравето ни, но и настроението, тонусът и последващите успехи. По тази причина мебелите в спалнята са толкова важни.

Още

детска

Детската стая е мултифункционална. Един малък свят, символично изразен в мебелите, в общата цветова гама, в играчките, може да постави ключов акцент в мястото за най-малките.

Още

хол

Мебелите, предназначени за всекидневната, трябва да удовлетворяват основната й функция - да бъде място за общуване и почивка на цялото семейство.

Още

антре

Антрето е лицето на дома. Неговото обзавеждане създава първото впечатление за обитателите на жилището. Ето защо дизайнът на мебелите е свързан с цялостната визия на апартамента или къщата.

Още

баня

Банята е помещението в дома, което посещаваме веднага след сън. Мебелите могат да превърнат влизането в банята в първия ни приятен момент за деня.

Още

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече